вторник, 16 августа 2016 г.

Привітання з днем знань офіційні

Дорогі діти, шановні дорослі!
Сьогодні тут зібралися всі учні школи, від першокласників до випускників, викладачі початкових класів, середнього і старшого ланки, батьки.
Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним!
Кожен рік наша шкільна родина із задоволенням приймає у свої обійми нових учнів. Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч вчитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться.
Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних іспитів. Нехай високі результати у школі допоможуть вам досягти поставлених цілей!
Високоповажні вчителі! Ви - не тільки провідники знань, але і вихователі душ. Завдяки вашій відданості, творчому підходу Ви прищеплюєте дітям любов до знань! Бажаємо вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості і здоров'я!
Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви поділитися зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Пам'ятайте, що на Вас чекають тут не тільки в свята, цікавтеся життям своїх дітей, допомагайте їм. Пам'ятайте, ваші діти потребують вас!
Сучасний світ змінюється дуже швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. Ось чому День знань – важлива календарна дата не тільки для школярів і студентів!
У добрий шлях, за знаннями! ©

1 вересня - свято першого дзвоника, свято білих бантиків і нових портфелів, свято твій і мій! Всі дороги сьогодні ведуть до школи. Ошатні дітлахи гордо крокують вулицями в очікуванні нових навчальних днів, домашніх завдань і п'ятірок у щоденниках.
День знань - це початок нового навчального року, так що З Новим Роком ВАС!
І першокласники та першокурсники сьогодні вступають в абсолютно нове життя, тому сьогоднішнє свято для них мабуть самий хвилюючий, як і перше і нове.
1 вересня - це свято і для тих, хто зробить черговий крок по чудовій дорозі знань!
Всі ми є або коли були дітьми, ми стояли на урочистій лінійці і пишалися новою шкільною формою і своєю вчителькою.
Відмінних знань в новому навчальному році! З першим вересня! ©

Сьогодні учні та вчителі за традицією відзначають День Знань - 1 вересня!
По всій країні лунають переливи першого шкільного дзвінка, сповіщаючи про країну початку нового навчального року! У будь-якому навчальному закладі з цього дня починається новий навчальний рік - свято особливе, урочистий, мудрий. Знання - сила! Вчення - одна з найбільших потреб людини. Вчіться, збагачуйте знання нашу країну! З Днем знань! ©
Універсальна листівка привітання з 1 вересня

Комментариев нет:

Отправить комментарий