вторник, 15 апреля 2014 г.

привітання з днем народження подрузі

Нехай цей день веселою казкою
Раніше вранці в будинок увійде .
Обдарує Вас здоров'ям , ласкою
І радість, щастя принесе.
Ви багато зробили такого ,
Щоб на землі залишити слід .
Бажаємо Вам чотири слова:
Здоров'я, щастя , довгих років.

412345 (Голосів: 4 )

Кожен був би радий мати такого брата : вміє взяти бика за роги , хвилина йому дорога , як горілка петровська , цінується , і більше, якщо він одружується . Я пишаюся своїм братом , енергії він сповнений , як розщеплений атом.

412345 (Голосів: 26 )

Не важливо - перша, друга
Іль третя молодість прийшла.
Душа , як раніше , молода ,
Як колись, йдуть на лад справи ,
І нехай вже віскі сивіє ,
Але це , право , не біда -
Адже Ваше серце не старіє
І справою пам'ятні року !

412345 (Голосів: 7 )

Щастя - без меpи !
Здоpовья - без меpи !
Багато успіхів ,
Hадежда і веpи !

412345 (Голосів: 10 )

Талановитий , розумний , компанійський , уважний , дотепний , удачливий , щасливий ... І це все ти ? ! Так чого ж тобі ще бажати? !

412345 (Голосів: 13 )

Нехай твоє життя буде безхмарним , як небо над пустелею , повної , як глечик хлібосольного кавказця , довгої та цікавої , як Чумацький шлях. І нехай завжди світяться щастям твої очі , як полярне сяйво над Північним полюсом !

412345 (Голосів: 15 )

Нехай у тебе буде стільки грошей , скільки тобі бажає твоя дружина. І стільки здоров'я , скільки тобі бажає твоя мама ! А якщо ти пізно не повертаєшся додому , нехай це буде з тієї причини , про яку думає твоя дружина , а не твоя мама !

412345 (Голосів: 6 )

Дорогі гості , дорогі рідні ! Ймовірно, тому, що дядько після батьків займає в нашому серці перше місце , воно в цей світлий і радісний день його народження б'ється схвильовано і наповнене любов'ю до нього. Одним словом , дядько - частинка нас самих , частинка нашої власного життя.
Тому- то і відчуваємо ми до нього таке сильне розташування , таку гарячу любов , і ця любов так гаряча і щира. Крім того , вона загрожує вирватися назовні гучним побажанням дядькові , багатьох років щасливого життя!

412345 (Голосів: 15 )

День Народження , побажаю тобі всього багато , багато Щастя , Здоров'я , Удачі ! Великий життєвої сили і величезної енергії тілу , великого Успіху в справах , душевного спокою в різних життєвих ситуаціях. Бажаю тобі яскравого і стабільного Майбутнього. І багато Любові.

412345 (Голосів: 15 )

Сьогодні ти Іменинниця , З Днем Народження , Вітаю ! Будь Здорова як сонце , будь ласкава , як блакитне небо , будь промениста і багатогранна як промені алмазу , заломлені твоєю красою .
Класні привітання з днем народження

Комментариев нет:

Отправить комментарий