вторник, 15 апреля 2014 г.

смс привітання з днем народження

Бажає колектив колег
Прожити на світі ціле століття ,
Щоб щедрою з Вами життя було
І Вам у подарунок принесла
Весняних вітрів , солодких мрій ,
Любові не в жарт , а серйозно ...
Удач , яких і не злічити ...
Все інше у Вас є!

312345 (Голосів: 4 )

Дорогий іменинник ! У день твого народження від усього серця бажаємо , щоб зелений мерседес твоєму житті легко і щасливо віз тебе по життю , долаючи всі перешкоди і труднощі , щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті , у кому ти потребуєш . За твоє благополуччя і успіх !

312345 (Голосів: 9 )

Дорога сестра ! Я хотів би відзначити одну дорогоцінний якість моєї сестри : як тільки накотить на мене туга і дух зів'яне , дзвоню їй ... Набір простих , але вірних слів - і немає депресій , я здоровий. За тебе і твою психотерапію !

312345 (Голосів: 5 )

Дорогі гості , дорогі рідні !
Кожен , хто знає « винуватицю » сьогоднішнього свята , неодмінно погодиться , що вона з'єднує в собі все хороше і прекрасне. Немає нічого такого , чого ми не могли довірити нашій тітоньці ; вона піклується , вона допомагає , вона радить . Коротше кажучи , у кого немає тітоньки , тому можна тільки
поспівчувати. Наша тітонька завжди була , є і буде ідеалом кожної чесної людини. А оскільки всі ми , тут присутні , вважаємо себе людьми чесними , що цілком заслужено , то і будемо поступати , як чесні люди , піднімемо наші келихи і дружно побажаємо многая літа нашої тітки !

312345 (Голосів: 5 )

Дорогий ......! Ось уже ... років , як ви очолюєте .... Ці роки пролетіли непомітно і якось звично , але тільки до хорошого звикаєш швидко.
Вам вдалося згуртувати колектив , професійно підпорядкувати однієї спільної мети і добитися відчутних результатів. Величезне людське спасибі Вам за Ваш талант керівника .
Здоров'я Вам , Вашій родині , оптимістичній енергії на багато-багато років вперед , щоб все , за що Ви взялися , приносило Вам тільки позитивні емоції і віру в майбутнє.

312345 (Голосів: 5 )

Коли у тебе дрібні неприємності - посміхайся !
Коли великі проблеми - смійся!
Коли запитують про твоєму віці - бреши !
З днем народження !

312345 (Голосів: 16 )

Ми стільки років знайомі , що , здається , побажали один одному все , що тільки можна. Тепер настав час тобі побажати , щоб все це збулося!

312345 (Голосів: 4 )

Чому день народження тільки раз на рік ? Тому що весь рік треба готуватися , щоб привітати тебе на повну котушку. Вітаю !

312345 (Голосів: 6 )

День народження - вагомий привід напитися . Думаю , якщо я не нап'юся , ти просто образишся на мене. Тому перед тим як напитися , хочу привітати тебе і побажати , щоб у твоєму серці ніколи не було місця для образи і злості , а було б тільки місце для радості й любові!

312345 (Голосів: 6 )

З днем народження ! Спасибі , що ти є і ти саме такий! Нехай тобі з іншими людьми буде так само світло і тепло , як нам з тобою!
Вірші на день народження

Комментариев нет:

Отправить комментарий