четверг, 17 ноября 2016 г.

Привітання з Новим роком 2017 у прозі

Хочу привітати Вас з Новим роком! Побажати, щоб все, що Ви задумали, обов'язково здійснилося! Нехай настрій буде відмінним, а сумні моменти підуть у небуття. Адже Новий рік - це чудовий і казковий свято, надихає на нові справи і добрі вчинки.






Зі святом! Добивайся нових вершин, сміливо йди вперед - ти на вірному шляху! Залиш все непотрібне в цьому році, адже в новому тебе чекають чудові, прекрасні події, які принесуть щастя та впевненість у завтрашньому дні!



Нехай Новий 2017 рік стане краще, ніж попередній. І поруч з Вами завжди будуть щирі, надійні друзі, а в особистому житті - люблячий і вірний чоловік. Зустрічайте це свято з посмішкою, щоб він був сповнений радісних подій і добрих емоцій!



Я вітаю Вас із Новим роком. Це свято у нас завжди асоціюється із запахом ялини, смак мандаринів, вибухом хлопавок і відмінним настроєм! Але головне, що він асоціюється з новими планами, ідеями та починаннями. Я бажаю, що б всі, що Ви загадаєте, обов'язково у Новому році було втілено в реальність. Зі святом Вас!



Нехай у Новому році у всіх справах Ви б знаходили тільки користь і радість, а удача переслідувала всі 365 днів і наздоганяла в самий підходящий момент! Нехай всі негаразди обходять стороною, а навколо будуть лише щирі посмішки і вірні друзі!



Дозвольте привітати Вас з цим чудовим і веселим святом! Адже 2017 рік за Східним календарем буде роком Півня, а він завжди є лідером!



Бажаю Вам і Вашим близьким у Новому році тільки добра, великої любові і повного взаєморозуміння!
Тому що сім'я для нас займає найголовніше місце у житті.



В очікуванні чудового свята я бажаю терпіння. У Новому році успіхів у роботі, спокою в сім'ї, гарного відпочинку влітку і ніяких прикростей і тривог! Тільки сміх, радість і посмішки близьких нехай оточують Вас в Новому році!



Бажаю, щоб у Новому році було б стільки радісних і хороших подій, скільки бульбашок у Вашому келиху з шампанським. Хай вирішаться всі проблеми і здійсняться заповітні мрії в прийдешньому 2017 році.






Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і нових звершень! Нехай думки будуть легкими і чистими, як перший сніг, а неприємності, якщо і будуть, то такі короткі, як заміна старого новим!



Бажаю Вам щастя, удачі, усмішок і тільки святкового настрою у Новому 2017 році! Нехай всі Ваші очікування обов'язково втіляться в життя. Дім буде повний друзів, посмішок і веселого сміху. Нехай вага погане забудеться і ніколи не повернеться!



Я вітаю Вас з Новим роком і бажаю хвилюючого і прекрасного настрою. Щоб душа була наповнена щастям, а емоції били через край! Нехай у пам'яті залишаться лише добрі і приємні спогади про рік, що минає!



Нехай Вас завжди супроводжує благополуччя. Щоб Новий рік став плідним і результативним. Хочу побажати добра і тільки руху вперед, а старий рік хай забере з собою всі сумні моменти і переживання.



Для нас цей рік був важким. І я хочу побажати, щоб всі проблеми і переживання залишилися навічно у році, що минає. А у новому: щастя, удача і любов стали нашими вірними супутниками. Зі святом Вас, друзі!



Я вітаю Вас з цим чарівним святом! Адже тільки напередодні Нового року ми віримо в чудеса і відчуваємо найтепліші почуття. Так нехай же всі, що Ви задумали, неодмінно втілиться в реальність у Новому 2017 році!



У цей самий довгоочікуваний і радісне свято я бажаю свіжих морозних ідей, нових відкриттів і тільки вірних рішень. Щоб Ваше життя наповнилася яскравими і радісними емоціями. Всього самого доброго і світлого Вам у Новому році!



Як відомо, зустріч Нового року завжди проходить з підбиттям підсумків року, що минає. Так от, нам є чим пишатися! І головне, є до чого прагнути. А я хочу побажати любові, здоров'я і миру Вашим родинам!



Під дзвін келихів і переливи гірлянд, радісний сміх дітей і дорослих, я вітаю Вас зі святом! Бажаю щастя, любові і благополуччя. Нехай Новий рік буде кращим за попередній і старий запам'ятається як ще один пройдений етап у житті. Етап, який навчив не робити нових помилок і прагнути до нових починань!



Нехай цей Новий рік виконає всі бажання! Наповнить життя небаченими чудесами, подарує яскраві емоції та враження! Вірте в краще, і любіть своїх близьких. Будьте щасливі!



Вітаючи з новим роком Півня, бажаю, щоб всі Ваші мрії та потаємні бажання обов'язково здійснилися. Життя сповнене радісних подій та неймовірних емоцій! І як кажуть, нехай справи йдуть з Вами в ногу і тільки в гору.



З святом дорогі мої! Я дуже хочу, щоб в цьому Новому 2017 році, відбувалися тільки гарні події, звучали тільки добрі новини і відбувалися тільки благородні справи! Всього найкращого Вам і Вашим близьким!



Напередодні Нового року ми неодмінно чекаємо дива і відчуваємо надію на те, що в наступному році все обов'язково вийде. Так і буде - знайте це! А я лише хочу побажати здоров'я, адже всього іншого можна добитися і самому.



Якщо Ви не вірите в Діда Мороза, значить, Ви не вірите в чудеса... А адже Новий рік - це свято чудес, заповітних бажань і щирих сподівань! Вірте тільки в хороші, будьте здорові і щасливі!



Я бажаю Вам мандаринового настрою! Ароматно-ялинових емоцій! Шипучого і іскристого сміху! І морозно-білосніжної посмішки в Новому році! Зі святом!



Вітаю! Нехай наступаючий рік Півня по праву буде відповідати настрою цього дивовижного тваринного, яке постійно веде активний спосіб життя і не сидить на місці. Бажаю, щоб добробут та щастя не покидало Вас ні на хвилину. Всього найкращого Вам і Вашим близьким!






Нехай зимовий настрій стане теплим, як літо. Нехай під твої ноги не падають сніжинки, а мішки з грошима. І нехай тепло дають не обігрівачі, а серця близьких тобі людей. Щастя тобі в Новому році!



Безмежних веселощів та відсутність похмілля! Тільки хороших спогадів і самих сміливих починань! Вір у Діда Мороза, і буде тобі щастя!



Під дзвін наповнених келихів і вибух салютів, я побажаю Вам здоров'я і благополуччя. Тільки святкового настрою, оптимізму, і правильних рішень у всіх життєвих ситуаціях. Нехай 2017 рік буде переломним, з радісними новинами і приємними подіями!
Оригінальна листівка з новим роком 2017

Комментариев нет:

Отправить комментарий