воскресенье, 17 декабря 2017 г.

Короткі тости на Новий 2018 год собаки

Слово над чашею - це древній ритуальний інструмент великої сили. А зовсім не спосіб облагородити пьянку.Поетому підготуйте заздалегідь тости до святкування Нового року Собаки 2018 не тільки для корпоративу, а й для домашнього використання.



Справжня суть здравиці - магічний наклеп на рідину перед вживанням з метою виконати бажання в найкоротші терміни. Висловлюючись сучасною мовою, це енерго-інформаційне програмування майбутнього. Чи потрібно нагадувати, що під Новий рік таке дійство набирає особливу силу? Правильно виконаний тост запускає сказане в реалізацію. Скористайтеся цими секретами, нехай весь рік піде як по маслу.

Магічні правила проголошення новорічних тостів
У стародавній Європі, перш ніж вимовити заклинання над чашею і надпити вина, тости занурювали в неї шматочок хліба. Це ритуальне дійство причащання до Духу. До того самого, який буде слухати замовлення, впроваджуючи його в життя. Якщо хочете, можете здивувати співробітників, аби відродити цей древній ритуал.

А ось ритуальні правила, які виконуються до цього дня:

Перше слово довіряють тільки царської особі. Це або найстарший чоловік (бажано чоловік), або глава роду, або шановний начальник.
Перший тост завжди Подячний. Він вимовляється за 20 хвилин до настання Нового року. У ньому обов'язково потрібно згадати всі ключові події, подякувати рік, що минає, відпустивши його з миром.
Другий або третій тост вже Новорічний. Перед самим моментом півночі.
правила проголошення тостів

Ось на цьому загальному слові можна зробити 2 ритуальних обряду для виконання особистих намірів:

Швидко нашептати над келихом в позитивної формі в теперішньому часі своє головне бажання. Потім зробити «помазання»: занурити палець в келих і покропити напоєм лоб з скронями. Почаркуватися і швидко випити до дна.
Задовго до застілля обміркувати своє головне бажання і подумки перенести його на їжу або пиття. Важливо, щоб блюдо або напій хоч якось перегукувалася з ключовим чином з вашого бажання. Наприклад, французький коньяк Наполеон (або однойменний торт) готується спеціально під прагнення вийти в наступному році на французький ринок.В опівночі потрібно прошепотіти бажання і випити / з'їсти шматочок ритуальної їжі.
Важливий момент в ритуалі головного святкового тосту - це непідробний позитивний настрій, який буде формувати вібрації майбутнього року для всіх присутніх. Цій меті добре служать смішні і прикольні тости, адже жартувати і реготати на Новий рік - це до грошей і удачі!
Порада: «Добре, коли головне слово вимовляє людина, керуючий загальною увагою, з приємним голосом і артистизмом. Важливо змусити всіх присутніх емоційно відгукнутися на самий трепетний момент магічного дійства ».

Урочисті приклади тостів для корпоративу
Головний Новорічний Тост за 5 хвилин до півночі задає камертон всім наступним 365 дням. А заголовна мова над чашею, сказана на корпоративній вечірці, об'єднає для досягнення мети енергію всіх співробітників. Дайте свого свята найсильніший і позитивний настрій на 2018 й в прозі або у віршах.

***

Шампанського чудо в келиху моєму!
Над ним чаклунську ми пісню заспіваємо!
Нехай в Новому році, що прийде через мить,
Всіх, хто з нами вип'є, негайно наздогнав:
Любовний екстаз і цунамі удачі,
Здоров'я і щастя, багатство без здачі!
Кар'єра і Дружба, і ще що-небудь
Щоб чистим і яскравим був життєвий шлях!
Слово моє непорушно сильно,
І збудеться точно і швидко воно!
Зрушити келихи, друзі, нам пора!
Віват! З новим роком! Ура!



***

Друзі та Колеги! Давайте подякуємо один одного за проведені разом 365 днів. Рік, що минає був різним для нашої компанії, були досягнення, давайте подякуємо себе, колег, команду, наших партнерів і щасливу зірку за це. Але нас чекають наступні сходинки. Не забувайте, ми йдемо тільки вгору, на «верхівку верхівки», ніколи не зупиняючись на перекур! Так нехай всі наші кращі досягнення за рік минулий, будуть в наступаючому році найнезначнішими звершеннями, в порівнянні з тим, чого ми обов'язково досягнемо в Новому 2018 році!

Я бажаю кожному підкорити свій особистий Еверест, отримати заслужену нагороду і всім разом нам насолодитися запаморочливими перемогами. Попутного вітру і 7 футів під кілем - відчалюємо в Новий 2018 рік під дзвін келихів! Щасливого плавання! Ура, панове!

***

Друзі, наше життя це безперервна гра світла. Вона як гірлянда на ялинці: якщо перегорає одна лампочка, інші гаснуть. Давайте зрушимо келихи і вип'ємо за безперебійний електричний струм в цьому ланцюгу. А також за повну справність всіх до єдиної лампочок в нашій яскравою, дружній команді. За те, щоб ми світилися цілий рік Щастям, світилися Здоров'ям, і іскрилися Творчістю, сяяли найяскравішими фарбами. За те, щоб ми прикрашали собою цей світ, покращували його в 2018 році і отримували натомість не тільки респекти, але і заслужене матеріальну винагороду! З Новим Світлим Роком!

***
Красива вітальна картинка з Новим роком 2018

Комментариев нет:

Отправить комментарий